Ylitalo, kuljetukset, niittotyöt, elk, saattoautot

Viheralueiden niitto- ja huoltotyöt

Viheralueet on ollut tapana niittää käsivoimin, alun perin viikatteella ja myöhemmin raivaussahoilla. Kaistaleen koosta riippuen työ on saattanut kestää päiviä tai jopa viikkoja. Nykyteknologialla työ hoituu huomattavasti tehokkaammin, mutta laadusta tinkimättä.

Ylitalo TMI niittää esimerkiksi:

  • Kesantopellot
  • Puistoalueet
  • Meluvallit
  • Vesakot
  • Öljyretikka-kasvustot

Niittotöiden lisäksi toteutamme viheralueiden huoltotöitä, kuten murskeiden ja mullan levitystä ja pihojen laajennusta.

Raiko RX 300

Käytämme niittotöissämme Raiko-niittokonetta.

Raiko RX 300 on uudenlainen telakuormaajan liitettävä työkone, jolla voidaan tehdä vesakonraivausta ja niittotöitä. Tällainen koneyhdistelmä pystyy etenemään vaikeissakin olosuhteissa ja jopa 30 asteen jyrkkyyksissä. Se kykenee tiukkoihin käännöksiin, mikä mahdollistaa tarkan työjäljen pienissä tiloissa. Heinää Raikolla pystyy niittämään noin hehtaarin tunnissa, mutta haastavammatkin vesakot kaatuvat: Raikon terät purevat ongelmitta jopa 5 senttimetrin paksuiseen puuhun. Niitettävä materiaali hakkautuu hyvin hienoksi, joten leikkuualue jää työn jäljiltä siistiksi.

Robocut

Haastavien paikkojen niittoon käytössämme on kauko-ohjattava Robocut-niittokone.

McConnelin valmistama Robocut on erinomainen ratkaisu esimerkiksi jyrkkiin rinteisiin ja vaikeasti saavutettaviin maastoihin, koska kauko-ohjauksen ansiosta koneen käyttäjä voi pysytellä turvassa tasaisella maastolla jopa 150 metrin päässä. Tukeva rakenne ja matalalle suunniteltu painopiste mahdollistavat jopa 55 asteen kulmassa työskentelyn.

Pidetään yhteyttä!